Nieuwsbrief                                                                     01 Maart 2012

 

 

 

 

CENTRUM KLAVERTJEDRIE

 

 

Zoals binnen elk nieuwe opzet ontkomen we niet aan veranderingen.
 

Bij het lezen van de website zal het U opvallen,dat de naam van Alma niet meer wordt genoemd als therapeute,na een langere opleidingsperiode gaat ze zelfstandig verder onder haar eigen naam nl.: Zonnebloemhealing, waar ze eigenaresse van is. Klavertjedrie is haar veel dank verschuldigd bij de opzet en inrichting van ons huidige “bedrijfje”.
Haar nuchtere kijk op de gang van zaken heeft meerdere positieve richtingen vastgelegd.
Alma ook nog langs deze weg bedankt en wij hopen dat je een bloeiende Zonnebloem mag behouden,het ga je goed dat mag via de site ook nog wel even gezegd worden daar er toch velen van jouw aanwezigheid hebben mogen genieten en hulp hebben ontvangen en dit ongetwijfeld lezen.


De door haar ingebrachte therapieen bij Klavertjedrie zijn dan ook uit onze therapielijst en tarievenlijst geschrapt. 
We noemen ze nog even : Bindweefselmassage,ELW (Emotioneel Lichaamswerk),Aura en Chakrahealing,Voetreflexologieinclusief voetenbad.

Onze therapielijst is uitgebreid met de belangrijkste peiler van Klavertjedrie n.l. de BNS therapie naar ontwerp van Hans Reynen. Na het lezen van de inhoud zult U begrijpen waarom. De komende dagen zullen we zorgdragen voor aanvulling met de laatste therapieen n.l.Psychometrie en Mental Coaching/Paranormale hulp.

Wij onderhouden een nauwe band met Mens Sana in Deurne,wij werken zoals bovenstaand reeds omschreven vanuit de BNS therapie,waarbij met name bioresonantie in kombinatie met de werking van de biotensor tot daadwerkelijke resultaten leidt bij behandelprocessen 
(bij pijn, allergieen, schimmels,etc). Wij adviseren bij tekorten in de micronutriënten waarmee deze te substitueren.Onze site heeft en link naar Mens Sana.

Wat we niet mogen vergeten is een enthousiaste webmaster die onze website tot in de puntjes verzorgd, hulde aan Evert Everts.

Wij willen U wijzen op de specialisatie en jarenlange ervaring van Klavertjedrie in het “paranormale“. De hulp varieert van psychometrie(fotolezen) tot begeleiding van een ieder die de aanwezigheid van een overledene ervaart en dit niet altijd prettig vindt. Stelt U zich voor dat Uw zoon of dochter van 10 jaar elke nacht op een vast tijdstip wakker wordt gemaakt en een gesprek met b.v. een overleden oma gaat voeren. Wij kunnen hierin begeleiden.

Mocht U het gevoel hebben dat Uw woonomgeving onrustig aanvoelt,ook dan kunnen wij U van dienst zijn,wij vertellen U dan wat voor “aanwezigheids-energie “ Uw omgeving onrustig maakt.


Onder het therapiehoofdstuk verschijnt binnenkort meer over dit onderwerp. 

Mocht U een dieet of voedingsadvies willen hebben, dan kunt U via ons in kontakt komen met Martje Kok-Datema,die als dietiste is aangesloten bij LIBRA dieetadvisering.

Uiteraard is een consult met vragen over Uw gezondheid voorafgaand aan een voedingstrajekt heel vaak een openbaring wat betreft zaken die U al langer bezighouden.


U kunt denken aan een tekort aan micronutriënten (vitamines,mineralen, aminozuren,etc,etc) die bij ons in de praktijk snel te meten zijn.

Doch ook andere klachten als allergieen,exceem,spijsverteringsproblemen, psychische klachten,etc. kunnen vaak te maken hebben met voeding of een tekort aan supplementen.


Uit onderzoek is uitvoerig gebleken dat we in Nederland nog steeds een grote groep mensen hebben met een verborgen B12 vitaminetekort,binnen onze gelederen B12ertjes genoemd, heel vaak voorkomend bij (over) gevoelige personen (HSPers)Door eenvoudige behandeling en suppletie verdwijnt vaak een scala aan klachten,soms reeds jaren aanwezig.

Dit onderwerp wordt ruim besproken op de site van Hans Reynen t.w. www.menssana.nu Kortgeleden verscheen een Ankertje geschreven door Hans Reynen met als titel Vitamine B12-tekort,oorzaak van vele chronische klachten.

 

Oomke Bos