Centrum Klavertje Drie

 

 

Nieuwsbrief 20 januari 2012

 

 

 

 

 

Klavertjedrie,wij zijn begonnen!!!!

 

Veel is er gedaan ondertussen aan de inrichting van onze 2 behandelkamers en wachtkamer,getracht is een zo ontspannen mogelijke sfeer te bewerkstelligen.

Onze filosofie is gericht op een zeer persoonlijke hulp waarin wij proberen zo weinig mogelijk op de klok te kijken,doch ook daarin ontmoeten we grenzen.

Klanten hebben hun weg naar ons gevonden en ondergingen hun eerste behandelingen.

  

Wij onderhouden een nauwe band met Mens Sana in Deurne,wij werken o.a. vanuit de BNS therapie,waarbij met name bioresonantie in kombinatie

met de werking van de biotensor tot daadwerkelijke resultaten leidt bij behandelprocessen (pijn,allergieen,schimmels,etc,etc).

Wij adviseren bij tekorten in de micronutriënten waarmee deze te substitueren.

Onze site heeft en link naar Mens Sana.

  

Onze website is qua beschrijving van onze therapieen nog niet volledig,doch wij maken U graag wegwijs in het advies van therapiekeuze.Dat kan telefonisch of via onzemailadressen,die U vindt op onze site.

  

Wij willen U wijzen op de specialisatie en jarenlange ervaring van Klavertjedrie in het “paranormale“ . De hulp varieert van psychometrie(fotolezen) tot begeleiding van een ieder die de aanwezigheid van een overledene ervaart en dit niet altijd prettig vindt. Stelt U zich voor dat Uw zoon of dochter van 10 jaar elke nacht op een vast tijdstip wakker wordt gemaakt en een gesprek met b.v. een overleden oma gaat voeren.Wij kunnen hierin begeleiden.

Mocht U het gevoel hebben dat Uw woonomgeving onrustig aanvoelt,ook dan kunnen wij U van dienst zijn,wij vertellen U dan wat voor “aanwezigheids-energie “ Uw omgeving onrustig maakt.

Onder het therapiehoofdstuk verschijnt binnenkort meer over dit onderwerp.

  

De lezer weet dat voeding een cruciale rol speelt in ons leven in relatie tot onze gezondheid,wilt U daarin advies ? Wij helpen U daarin graag met name richting biologische produkten.

  

Oomke Bos